Op zoek naar een passende baan?
Werkspirit helpt je verder!
Meer details
Match criteria
Functietitel
  • Projectmanager Samenleving
Regio
  • Overijssel
Type overeenkomst
  • Detachering

Projectleider Beleid Welzijn & Doorontwikkeling Toegang Sociaal Domein

Nieuw

Waar je gaat werken

De gemeente Dalfsen is gelegen in het prachtige Vechtdal aan de Overijsselse Vecht. Er wonen ruim 28.000 inwoners verdeeld over de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen. Dalfsen heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan.

Onze medewerkers kunnen snel inspelen op veranderingen en we kennen korte lijnen tussen het bestuur en de organisatie. Onze kernwaarden resultaatgerichtheid, denken in kansen en mogelijkheden en samen werken aan het collectieve doel helpen ons daarbij. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen. Vanuit onze organisatievisie ‘Onze toekomst, jouw uitdaging’ krijgen we veel ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op de manier die het beste bij ons past, daarmee halen wij het beste in onszelf naar boven. We zijn dan ook bovengemiddeld tevreden over ons werk en hebben in 2020 met trots het keurmerk ‘World-class Workplace’ verdiend!

Wat je gaat doen als Projectleider Beleid Welzijn & Doorontwikkeling Toegang Sociaal Domein

De opdracht kent twee onderwerpen:

Nieuw voorveld-beleid

Het tot stand brengen van een nieuw integraal welzijnsbeleid, waar zowel welzijn als preventieve gezondheid onderdeel van uit maakt. Betreft niet alleen inhoudelijk, maar ook procesbegeleiding/coördinatie samenwerkingspartners, omdat externe partijen die zich in het voorveld begeven ook een actieve bijdrage leveren aan de inhoud. Naast het tot stand brengen van het nieuwe welzijnsbeleid, ben je gedurende de periode dat je hiermee aan de slag gaat ook aanspreekpunt voor een aantal partijen die in het voorveld actief zijn, zoals: Saam welzijn. Aanspreekpunt voor (nieuwe) initiatieven vanuit het ‘voorveld’ Tijdelijk aanspreekpunt Kulturhuzen.

Doorontwikkeling toegang

De gemeentelijke toegang (SamenDoeninDalfsen/MDT’s) moet doorontwikkeld worden. Doel van deze doorontwikkeling is dat de samenwerking met het voorveld wordt verbeterd. Momenteel werken we vanuit de gemeente in MDT’s en is er een soort van netwerksamenwerking in de SKT’s. Onderzocht moet worden of deze twee in de huidige vorm voort moeten blijven bestaan. Dit moet nog vanaf de basis worden opgepakt. Dit betekent dat je met name aan de slag gaat als projectleider hiervoor, waarbij je met name stuurt op het proces. De inhoud zal moeten komen vanuit de professionals, management en bestuur.

Wat wij verwachten van jou als Projectleider Beleid Welzijn & Doorontwikkeling Toegang Sociaal Domein

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Langdurige werkervaring in het sociaal domein met procesbegeleiding
  • Werkervaring met het beleidsterrein Welzijn
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Ervaring met procesmatig werken

Wat wij bieden

  • Overeenkomst bij Werkspirit voor minstens 6 maanden
  • Van 5 oktober 2020 tot 31 december 2020 32 uur
  • Van 1 januari 2021 tot 1 april 2021 24 uur
  • Bovengemiddelde beloning
  • Betrokken, betrouwbaar en behulpzaam team
  • Neem voor vragen contact op met Yvonne : 06 1666 32 71 (ook voor inschrijvingen)

Locatie

Dalfsen

Publicatiedatum

23.09.2020

Contactpersoon

Y Leenhouwers

LinkedIN Facebook Twitter Share
Werkspirit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.